Kainuun Hiihtoseura ry on vuonna 1931 perustettu kajaanilainen hiihtourheiluseura, joka järjestää aktiivisesti harraste- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille niin talvella kuin kesälläkin. Seuran jaostot ovat Maastohiihto sekä Mäki ja yhdistetty.

Mäki ja yhdistetty

Mäkijaosto on kajaanilainen KHS:n alainen mäkihypyn ja yhdistetyn jaosto. Toimintaa pyöritetään pääasiallisesti kotimäissä Kajaanin Vimpelinvaaralla, jossa hyppääjiä palvelee neljä erikokoista hyppyrimäkeä: K5, K10, K24 ja K38 .


Tuoreimmat tiedotukset ja uutiset löydät KHS:n facebook sivuilta.


MÄKIKOULU:

Harjoitukset kaudella 2021-2022

Harjoitusajat ja paikka:
Keskiviikkoisin kello 19.30 Kajaanihallilla
Ensimmäinen harjoitus pidetään ke 3.11.2021 ja siitä eteenpäin joka viikko keskiviikkoisin.

Talvikauden hinta: 30e (jäsenmaksu vuodelle 2022 10e + mäkikoulumaksu 20e) - ensimmäisen harjoituksen voi käydä kokeilemassa ilmaiseksi.

Harjoituskausi lumelta alkaa ja päättyy lumitilanteesta riippuen Kajaanin mäkikeskuksessa, ja siitä ilmoitetaan erikseen tällä sivulla. 

Kajaanin mäkimontussa on aloitteleville lapsille sopiva pieni hyppyrimäki ja harjoitusrinne.

Harjoituksissa ei ikärajoituksia ja yleensä mukana on n. 5-13 vuotiaita. Harjoitukset kestävät 1 tunnin ja uudet hyppääjät opastetaan mäkihypyn saloihin opettamalla aluksi perusteita. Harjoituksiin voi liittyä myös kesken kauden tulemalla harjoitusaikoina paikalle. Harjoituksissa voidaan järjestää myös harjoituskisat pistelaskuineen.

Varusteiksi riittävät alkuun omat hiihtosukset tai laskettelusukset. Hiihtosukset ovat suositeltavat ja koska ne ovat samankaltaiset oikeiden mäkisuksien kanssa. Taitojen kartuttua, mäkijaostolla on tarjota vuokralle joitakin mäkihyppyvälineitä.  Huomaa, että mäki varusteita saa kokeilla sitten ensin ilmaiseksi!

Talvella avoinna olevat hyppyrimäet K5, K10, K24, K38

Mäkikoulun vetäjä:
Mika Määttä
040 544 3116

TERVETULOA!