Kainuun Hiihtoseura ry on vuonna 1931 perustettu kajaanilainen hiihtourheiluseura, joka järjestää aktiivisesti harraste- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille niin talvella kuin kesälläkin. Seuran jaostot ovat Maastohiihto sekä Mäki ja yhdistetty.

Fennoa - Laskutukset seuralta

Ohjeet tuen nostamiselle Fennoasta

KHS on ottanut laskujen ja kulukorvausten maksamisessa sähköisen Fennoa taloushallintopalvelun käyttöön. Tämä tarkoittaa seuraväen kohdalta sitä, että esim. keväällä tehtävät kisailmoittautumismaksujen perinnät seuralta tapahtuu Fennoan sähköisellä palvelulla. 

Seuran jäsen ottaa Fennoa palvelun käyttöön laittamalla sähköpostia Tilitaidon Akseli Leppäselle (akseli.leppanen@tilitaito.fi) sekä laittamalla Ollin (olli.ohtonen@gmail.com) kopioksi postiin. Saat näin tunnukset käyttöösi. Fennoalla on käytössä selainpohjainen palvelu sekä mobiilisovellus. Jos tunnukset on jo tehty aikaisemmin, ne ovat edelleen voimassa

Tee kuluveloitukset Fennoan mobiilisovelluksessa tai nettisivulla. Ilmoittautumismaksujen osalta käytä ALV 0% verokantaa ja kulun tyyppinä muu (ei edustus). Veteraanien tulee täsmätä ilmoittautumisveloitukset 100€, vaikka maksut ylittäisivät tämän summan. Kauden stipendien osalta kulut tulee myös täsmätä stipendin summaan. Eli kun syötätte kuitteja Fennoaan niin muuttakaa kulusumma oikeaksi, tämä onnistuu siinä vaiheessa, kun syötätte kuitin joko mobiilisovelluksessa tai selaimessa. Myöhemmässä vaiheessa summaa ei enää voi muuttaa.