Kainuun Hiihtoseura ry on vuonna 1931 perustettu kajaanilainen hiihtourheiluseura, joka järjestää aktiivisesti harraste- ja kilpailutoimintaa kaikenikäisille niin talvella kuin kesälläkin. Seuran jaostot ovat Maastohiihto sekä Mäki ja yhdistetty.

Jäsenyys

Jäsenmaksut:

Kainuun Hiihtoseuran jäsenmaksut hoidetaan jatkossa Suomisportin kautta. Järjestelmän muutoksen takia jäsenmaksuihin tulee pieniä tarkennuksia. Perhejäsenyys poistuu ja sen tilalle KHS:lle tulee kolme jäsenmaksuluokkaa, jotka ovat henkilökohtaisia: 1. alle 18-vuotiaan jäsenyys, sisältäen kilpailemisen, 2. yli 18-vuotiaan jäsenyys ja 3. yli 18-vuotiaan kilpailijajäsenyys. Alla linkit ja ohjeet kuinka seuran jäseneksi liitytään ja jäsenmaksu maksetaan. Jos olet maksanut jäsenyytesi aikasemmin Suomisportilla sinulle muodostuu jäsenmaksu automaattisesti uudelle kaudelle Suomisportin maksut välilehdelle ja voit suorittaa maksun siellä. Jos olet ensimmäistä kertaa suorittamassa jäsenmaksua Suomisportilla tai haluat vaihtaa jäsenluokka käytä alla olevia linkkejä. Kun olet klikannut linkkiä ja hyväksynyt sen omassa Suomisportissa tieto menee seuralle ja tämän jälkeen sinut hyväksytään seuran jäseneksi, jonka jälkeen jäsenmaksu syntyy omalle Suomisport tilillesi. Tähän voi mennä muutama päivä. 

Linkit seuran jäseyyden lunastamiseen, valitse itsellesi sopiva jäsenluokka
KHS:n alle 18-vuotiaan jäsenyys (10€) 
KHS:n jäsenyys (10€) 
KHS:n kilpailijajäsenyys (30€) 
Tarkemmat ohjeet löytyvät tältä ohjevideolta.  

Kaikki jäsenluokat oikeuttavat seuraaviin toimintoihin
* Seuran edustaminen ja sen toimintaan osallistuminen
* Mahdollisuus hankkia seura-asuja
* Alennus hiihtotunneliin ja ensilumen ladulle
* Opastus suksien voitelussa

Lisäksi kilpailijajäsenyydet (alle ja yli  18-vuotiaat) sisältävät kilpailumaksut junioreille ja yleissä sarjassa hiihtäville kokonaisuudessaan ja veteraaneille 100€ asti.